Ми - покоління патріотів

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Сьогодні, 1 вересня, під гаслом «Ми покоління патріотів!» пройшла перша загальношкільна лінійка в загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів «Обдарованість».

Серед запрошених гостей були: начальник управління поліції охорони в Миколаївській області Ципан В’ячеслав Бориславович разом зі своїми заступниками Зубом Олександр Олександровичем та Шубіною Оксаною Володимирівною, а також учасники антитерористичної операції на Сході України Довбенко Володимир Михайлович та Бельфер Дмитро Олександрович.

Святковий та патріотичний настрій вихованців школи підтримали педагогиі під час Першого уроку.Учасник бойових дійДовбенко В.М., нагороджений медалями «За зразкову службу», «За військову доблесть», медаллю «Учасника АТО», розкрив вихованцям школи важливість вислову «Ніхто крім нас». Подякував дітям за те,що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.Та наголосив на готовності молодого покоління бути повноцінними членами суспільства, які зможуть знайти шлях до стабільності миру і злагоди в Україні.

Останнім акордом Першого уроку стало створення колажу з побажаннями дітей, якою вони хочуть бачити свою країну.

Кiлькiсть переглядiв: 461

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.